Archívum:

T E K E - Adásztevel - Ismét bajnokcsapat!

A 2011. évi Pápa város és környéke tekecsapat bajnokság Férfiak "C" csoportjában Adásztevel csapata ismételten az 1. helyen, az egyéni versenyben Fodor Béla ismét az 1., míg Vizi Péter a 6. helyen végzett.

Gratulálunk Adásztevel csapatának és az egyéni versenyben 1. illetve 6. helyezést elért játékosainknak!

Adászteveli SE

vezetőség

Részletes eredmények: ITT!


Rendelkezzen a társasági adójával -
támogassa az Adászteveli Sportegyesületet!

(2011.11.21.)

2011. július 1-jétől vált alkalmazhatóvá az a jogszabályi rendelkezés, amely alapján a társasági adó hatálya alá tartozó társaságok, vállalkozók adójuk legfeljebb 70%-ig terjedő mértékben támogathatják az ún. "látvány-csapatsportokat", köztük a labdarúgást. A támogatáson keresztül a magyar labdarúgás jelentős fejlesztési forrásokhoz juthat.

Tovább...


Tartalék: Nemesgörzsöny-Adásztevel: 3-1

(2011.11.13.)

Utolsó őszi fórdulóbeli mérkőzésünkön nem tudtam részt venni, így tudósítást sem írok róla. Összeállításunk a következő volt: Fodor Donát - Lampért Gyula, Somogyi László, Gondor Endre Richárd, Nyulász Ádám - Szabó András, Szalai Péter, Pődör József, Józsa Ádám - Komjáti Csaba, Pákozdi Martin. Gólszerzőnk: Komjáti Csaba a 73. percben.

Felnőtt mérkőzésen: Nemesgörzsöny-Adásztevel: 2-0

Tovább...


Tartalék: Adásztevel-Kéttornyúlak: 1-0

(2011.11.06.)

Bár nem játszottunk jól, de a mérkőzés legnagyobb részében uraltuk a játékot, érvényesítettük akaratunkat. A védelem jól teljesített, a középpályán és a támadásban azonban akadtak gondjaink, ezért kellett ennyire megszenvednünk a 3 bajnoki pontért. A helyzetkihasználásunk továbbra is pocsék, sajnos a döntő pillanatokban rossz megoldásokat választunk, így saját magunkat hozzuk nehéz helyzetbe. Higgadtabban, nagyobb koncentrációval kellene ezeket a szituációkat kezelnünk, ha eredményesebbek akarunk lenni!

Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Kéttornyúlak: 1-3

Tovább...


Tartalék: Kemenesszentpéter-Adásztevel: 3-1

(2011.10.30.)

Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, ha jobban használjuk ki helyzeteinket. A második félidő elején történt rövidzárlat után már nem találtunk vissza saját játékunkhoz, így egy - meggyőződésem szerint - rosszabb csapattól szenvedtünk vereséget, amelyért csak magunkat okolhatjuk. Okosabb és fegyelmezettebb játékra van szükség ahhoz, hogy a soron következő hazai mérkőzésünkön megszerezzük a 3 bajnoki pontot.

Felnőtt mérkőzésen: Kemenesszentpéter-Adásztevel: 4-1

Tovább...


Idősek napja 2011.

Adásztevelen 2011. október 22-én délután került megrendezésre az Idősek napja. Az időseket a polgármester, Fodor Béla, köszöntötte, majd következtek az est fellépői:

Az elmúlt évek hagyományait követve köszöntve lett településünk legidősebb női és férfi lakosa: Balassa Sándorné, aki 1918. január 14-én született s az idén ünnepelte 93. születésnapját, valamint Tóth Lajost, aki 1919. január 25-én született s az idén ünnepelte 92. születésnapját.

Továbbá köszöntve lettek az idén aranylakodalmukat ünneplők is: Illés Lenke és Csabai Károly 1961. június 24-én, Szokolai Ilona és Mészáros András 1961. augusztus 16-án, Adásztevelen és Farkas Mária és Major Sándor 1961. október 11-én Budapesten kötöttek házasságot.

Tovább...


Tartalék: Adásztevel-Pápateszér: 1-6

Összességében megérdemelt, de túlzott arányú vendéggyőzelem született. Nekik szinte az összes helyzetükből gól lett, nekünk még 11-esből sem sikerült gólt szereznünk. Következő mérkőzésünkön mindenképpen javítani kell a támadójátékunk hatékonyságán.

Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Pápateszér: 0-11

Tovább...


Tartalék: Lovászpatona-Adásztevel: 1-7

A mérkőzés kimenetele már a kezdéskor sem volt kétséges, bár izgalmassá tettük magunknak a gyorsan bekapott góllal, de igazából csak a gólkülönbség volt kérdéses. A találkozó pozitívuma, a három megszerzett bajnoki pont mellett, hogy négy játékosunk is - Szabó András, Komjáti Csaba, Lampért Gyula, Nyulász Ádám (mesterhármas!) - megszerezte első gólját a szezonban, ami önbizalom szempontjából jót tehet a csapatjátéknak.

Felnőtt mérkőzésen: Lovászpatona-Adásztevel: 3-4

Tovább...


Tartalék: Adásztevel-Mezőlak: 1-6

Rosszul játszottunk ezen a mérkőzésen, a mezőlaki csapat megérdemelt győzelmet aratott, bár a gólkülönbséget túlzónak érzem. Több fontos passz, nagyobb futómennyiség és hatékonyabb csapatjáték szükséges ahhoz, hogy egy ilyen lendületesen játszó ellenféllel szemben is eséllyel tudjuk felvenni a harcot.

Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Mezőlak: 1-5

Tovább...


Adászteveli hírmondó

2011. október II. évfolyam 4. szám


Tartalék: Mihályháza-Adásztevel: 1-2

Csapatunk egy szépen játszó ellenfél ellen maximálisan odatette magát, mindenki tudásának legjavát nyújtotta, így érhettük el ezt a meglepő, de egyáltalán nem érdemtelen sikert. Egy játékosunk már a mérkőzés alatt begörcsölt, ketten pedig sántán hagyták el a játékteret, sokaknak másnap lesz majd izomláza. Küzdeni tudásból, játékból, akarásból, egymás kisegítéséből jelesre vizsgáztunk, ezzel a mentalitással bárkit le tudunk győzni ebben a mezőnyben. A csapategység és az akarat diadala volt ez a siker, csak így tovább, fiúk!

Felnőtt mérkőzésen: Mihályháza-Adásztevel: 11-1

Tovább...


Tartalék: Adásztevel-Takácsi: 6-0

Nem szeretem az ilyenfajta győzelmeket, mert a siker akkor lenne teljes, ha az ellenfél is teljes létszámban tudna kiállni ellenünk, bár ez már legyen az ő gondjuk. A csapat megfelelően teljesített, az akarással nem volt gond, viszont pontosabb passzjátékra lesz szükség a lényegesen nagyobb játékerőt képviselő Mihályháza csapata ellen.

Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Takácsi: 2-8

Tovább...


Tartalék: Vanyola-Adásztevel: 4-2

Ezen a mérkőzésen magunkat vertük meg, hisz a bekapott 4 gólból mindössze egy volt, amely kidolgozott akció után született, a többibe erősen "besegítettünk" az ellenfélnek. ha ezeket a hibáinkat kiküszöböljük, akkor jogosan gondolhatjuk, hogy következő mérkőzésünkön - hazai pályán, Takácsi csapata ellen - újra győztesen vonulhatunk le a pályáról.

Felnőtt mérkőzésen: Vanyola-Adásztevel: 2-0

Tovább...


Tartalék: Adásztevel-Marcaltő: 4-1

A mérkőzés valamennyi periódusában jobban játszottunk ellenfelünknél, végig kezünkben tartottuk az irányítást, rá tudtuk erőltetni akaratunkat a vendégekre. Rúgtunk négy gólt, ami nem rossz teljesítmény, de ha csak a 100%-os, kapussal szembeni ziccereinket tekintjük, legalább tízgólos is lehetett volna a különbség. Összességében mind az eredménnyel, mind a mutatott játékkal elégedettek lehetünk, és ez bizakodásra adhat okot az elkövetkező mérkőzéseinkre nézve is.

Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Marcaltő: 3-1

Tovább...


Tartalék: Adásztevel-Malomsok: 4-0

... okosabb, higgadtabb játékkal már az első félidőben eldönthettük volna a találkozót, és akár kétszámjegyű különbséggel arathattunk volna győzelmet a két emberhátránnyal felálló malomsoki csapat felett. Dicséretes, hogy rengeteg gólhelyzetet sikerült kialakítanunk, de egyáltalán nem dicséretes, hogy majdnem mindet ki is hagytuk.

Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Malomsok: 0-1

Tovább...


Tartalék: Gic-Adásztevel: 3-1

Összességében 10 emberrel játszva sem játszottunk alárendelt szerepet a mérkőzésen, bár a hazai győzelem teljesen megérdemelt, és lehetett volna nagyobb különbségű is. Dícséretet érdemel kapusunk, Gerecs Gergő, aki a kapott gólokról nem tehetett, s emellett több bravúrt is bemutatott, valamint középpályásaink, akik rengeteget futottak, hisz támadásban és védekezésben is pótolni kellett az emberhátrányt.

Felnőtt mérkőzésen: Gic-Adásztevel: 3-0

Tovább...


Tartalék: Adásztevel-Nagyacsád: 5-2

A csapat jól küzdött, vesztett állásból sikerült megfordítanunk a mérkőzést. A védelemben Gondor Richárd játszott kiemelkedően, középpályásaink jó labdákat adtak csatárainknak, akik gólokat szereztek, bár nagyobb hatékonysággal győzelmünk magabiztosabb lehetett volna.

Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel - Nagyacsád: 1-2

Tovább...


Falunap 2011.

II. Kulturális értékek és hagyományok Adásztevelen - fényképes beszámoló


Falunapi program 2011.

II. Kulturális értékek és hagyományok Adásztevelen programja


Adászteveli hírmondó

2011. július II. évfolyam 3. szám


A "Bogrács ördögei" főzőverseny - NEJ 2011.

Képek a "Bogrács ördögei" főzőversenyről, ahol részt vett mind a nagy, mind a kisebbségi önkormányzatunk. A nagy önkormányzat csapata különdíjat nyert "Esztétikus tálalás, új ízek keresése" kategóriában. A különdíjas étel: Erdei gombás-áfonyás-vörösboros vaddisznó ragu, pirított diós szélesmetélttel. Jól hangzik, igaz? És finom is volt!

Tovább...


Közhasznúsági jelentés

Adászteveli Idősek Otthonáért Közalapítvány Közhasznúsági jelentése a közalapítvány 2010. évi közhasznú egyszerűsített éves beszámolójához


Tartalék bajnokság: Évértékelő

A tavalyi szezonhoz képest mindenképpen előrelépést mutat a csapat teljesítménye, hiszen az elsőző évi 12. helyezéshez képest (13 megszerzett pont) most a 9. helyen végeztünk (24 megszerzett pont).

Tovább...


Tartalék: Adásztevel-Mihályháza: 0-5

Nem játszottunk alárendelt szerepet a mérkőzésen, amelyen egy jobb csapattól szenvedtünk megérdemelt, de túlzott arányú vereséget. Mindenki lelkesen futballozott, középpályásaink kihajtották magukat, a védők sokat mentettek, kapusunk több bravúrt bemutatva jól védett, támadóink sokszor kerültek helyzetbe, de rendre kihagyták azokat.

Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel - Mihályháza 4-3

Tovább...


Tartalék: Kéttornyúlak-Adásztevel: 5-2

Jól kezdtük a mérkőzést, ha berúgjuk a helyzeteinket, akkor az első félidőben eldönthettük volna a 3 pont sorsát, de pontatlanok voltunk, s így hagytuk a padlóról felállni ellenfelünket, akik megérdemelten arattak győzelmet felettünk.

Felnőtt mérkőzésen: Kéttornyúlak - Adásztevel: 7-3

Tovább...


Tartalék: Nagytevel-Adásztevel: 1-1

Az első félidő inkább a hazaiaké, a második inkább a miénk volt, így a döntetlen igazságosnak mondható, bár fegyelmezettebb játékkal a győzelmet is meg lehetett volna szerezni.

Felnőtt mérkőzésen: Nagytevel - Adásztevel: 2-4

Tovább...


Adásztevel Község Önkormányzat

Adásztevel Község Gazdasági Programja 2011-2014.

Adásztevel Község Stratégiai Fejlesztési Programja

Adásztevel Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendelet-tervezete az önkormányzat és szervei 2010. évi költségvetésének végrehajtásáról 6/2011.(IV.28.)

Tovább...


Adászteveli Német Kisebbségi Önkormányzat

Az Adászteveli Német Kisebbségi Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2011. (IV.28.) sz. határozata a kisebbségi önkormányzat 2010. évi költségvetési beszámolójáról

Tovább...


Tartalék: Adásztevel-Kemenesszentpéter: 6-1

Jól játszottunk a mérkőzésen, így megérdemelt győzelmet arattunk a 4. helyen álló vendégek ellen. Mindenki hozzátette a csapatjátékhoz, kiemelkedőt a 4 gólig jutó Pákozdi Martin, és a középpályán rengeteget dolgozó Maradics Dávid nyújtott.

Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel - Kemenesszentpéter: 1-3

Tovább...


Tartalék: Malomsok-Adásztevel: 5-2

A bajnoki címre pályázó listavezető otthonában, az ősszel 8-0-s vereség fényében, elfogadható eredményt értünk el. ... Pozitívumként a küzdeni tudásunk említhető, valamint az, hogy a gyakran előforduló hibázásaink ellenére sincs vita közöttünk a pályán.

Felnőtt mérkőzésen: Malomsok - Adásztevel: 3-2

Tovább...


Tartalék: Adásztevel-Pápateszér: 3-3

Gólgazdag, küzdelmes mérkőzésen bizonyította tartalék csapatunk, hogy van benne erő és kitartás, és a hazai pályán, hazai szurkolók előtt képes egy vesztésre álló mérkőzést is döntetlenre hozni.

Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel - Pápateszér: 1-5

Tovább...


Tartalék: Nagyacsád-Adásztevel: 6-1

Újabb nagy gólaránnyal elvesztett mérkőzés. Miért nem találjuk a labdát idegenben?

Felnőtt mérkőzésen: Nagyacsád - Adásztevel: 4-0

Tovább...


Adászteveli hírmondó

2011. április II. évfolyam 2. szám


Tartalék: Nemesgörzsöny-Adásztevel: 5-1

"Rosszul, pontatlanul játszottunk. Nem vettük fel a hazaiak kemény, helyenként durva játékát, amit a bíró engedett,... A következő mérkőzéseinken többet kell tennünk a győzelem érdekében." - írta Mehringer László csapatkapitány a tartalék együttes mérkőzéséről.

Felnőtt mérkőzésen: Nemesgörzsöny - Adásztevel: 3-0

Tovább...


Tartalék: Adásztevel-Marcaltő: 3-2

Tartalék csapatunk kétszeri egyenlítés után szerezte meg idei első győzelmét. Mehringer László csapatkapitány mesterhármassal segítette győzelemre csapatunkat.

Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel - Marcaltő: 3-0

Tovább...


Tartalék: Mezőlak-Adásztevel: 6-0

Súlyos vereséggel kezdte a tavaszi szezont a tartalék csapatunk. A Mezőlakon elszenvedett vereség részleteiről Mehringer László csapatkapitány írt összefoglalót.

Felnőtt mérkőzésen: Mezőlak - Adásztevel: 1-0

Tovább...


15. Farsang Kupa végeredmény

A Farsang kupát az idén 15. alkalommal rendeztük meg. A torna jó hangulatban zajlott. Sportszerű, durvaságoktól mentes mérkőzések voltak. Igazságos eredmény született, mert a legjobb, legszebb játékot játszó csapat nyert. A két nap alatt majd 100 játékos és kb 30-40 néző vett részt az eseményen. A gólokat a nemrégiben elhunyt Antal György, korábbi ASE elnök emlékének ajánljuk.

Tovább...


Adászteveli hírmondó (2011. január)

1. és 10. oldal

2. és 9. oldal

3. és 8. oldal

4. és 7. oldal

5. és 6. oldal


Farsang Kupa - Labdarúgó teremtorna 2011.

Adásztevel SE ebben az évben is megrendezi az immár rendhagyó "Farsang Kupa" labdarúgó teremtornáját.

A torna időpontja: 2011. február 19-20. (szombat-vasárnap)

Helyszíne: Adásztevel Általános Iskola tornaterme

További információ és nevezési lap: ITT!