Adásztevel Község Önkormányzat
ASP központhoz való csatlakozása

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00314

Közzétéve: 2018.06.05.

- Fényképes dokumentációKözzétéve: 2016.11.30.

Kedvezményezett neve: Adásztevel Község Önkormányzata
Projekt címe: Adásztevel Község Önkormányzat ASP központhoz való csatlakozása
Szerződött támogatás összege: 5 985 077,- Ft
Támogatás mértéke: 100 %
A projekt kezdete: 2016.11.30.
A projekt tervezett befejezésének dátuma: 2018.06.30.
Projektazonosító: KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00314

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt eszközbeszerzése során az alábbi eszközöket szerezzük be: 7 db asztali számítógép monitorral és szoftverrel, 1 db laptop, 8 db kártyaolvasó, 2 db A4 multifunkciós nyomtató, 1 db Rack szekrény, 1 db hálózati Switch eszköz, 3 db szünetmentes tápegység.

Működésfejlesztési és szabályozási keretek kialakítása: A tevékenység keretében módosítjuk az informatikai biztonsági szabályzatot, az iratkezelési szabályzatot, valamint létrehozzuk az ASP rendszer használati (információátadási) szabályzatát.

Az önkormányzatok elektronikus ügyintézéséhez kapcsolódó feltételek kialakítása: A beszerzett eszközöket üzembehlyezzük, a vonatkozó softvereket feltelepítjük, illetve ezen tevékenység keretében valósul meg a nyomtatók beállítása, kártyaolvasók telepítése a számítógépekhez, internet kapcsolat létrehozása a számítógépek részére. A tevékenységet az eszközöket szállító vállalkozó végzi.

Önkormányzati szakrendszerek adatminőségének javítása, migrációja az alábbi programokat érinti: EPER Gazdasági Rendszer, IRMA Iratkezelő Rendszer, KATAWIN Kataszter Program, ONKADÓ Program.

Oktatáson való részvételre az Adászteveli Közös Önkormányzati Hivatal 9 főt küld az ASP oktatásra, hogy a használati ismereteket elsajátítsa.

Tesztelés, értékelés: Teszt letöltése próbaadatokkal, a szakterületek felelőseivel informatikai felügyelő jelenlétével történik, az elvégzett folyamat jegyzőkönyvezésre kerül.

Fenti tevékenységek elvégzésével önkormányzatunk alkalmassá és felkészültté válik az ASP-re törvénő átállásra, annak használatára.

Széchenyi logo